5.00 / 1 oy

Whatsapp Web Sürekli Bağlantı Kopma Sorunu

Whatsapp uygulamasını bilgisayar ekranında çalışırken tarayıcı aracılığıyla web.whatsapp.com adresinden kullanıyorum. Ama sıklıkla kırmızı bir uyarı bildirimi ile bağlantımın koptuğunu söylüyor ve yazdıklarım karşı tarafa gitmediği gibi karşı taraftan gelen mesajlar da tarayıcıya ulaşmıyor. Telefonunuzun bağlantısı koptu diyor ama telefon da internete bağlı durumda, bilgisayar da yine internete bağlı durumda oluyor. Zaten mesajlar tarayıcıya gelmeden telefona geldiğine göre telefonun bağlantısı da var demek ki.

Bu durum da her zaman telefonu wi-fi ile internete bağladığım zamanlarda oluyor. Telefonu kablosuz internetten çıkartıp 4.5g'ye geçirdiğimde bağlantı bir anda düzeliyor ve tüm mesajlar bir anda yağmaya başlıyor. Problem acaba whatsapp'tan mı kaynaklı yoksa wifi'da entegrasyonu egngelleyen bir durum olabilir mi? Bu problem neden olur ve çözümü ne olabilir?

bkz: WhatsApp Yerine Kullanılabilecek Mesajlaşma Uygulaması Tavsiyeleri

bkz: WhatsApp'ta Kişiye Özel Duvar Kağıdı Seçmek

bkz: Whatsapp'ta Online Görünme Nasıl Engellenir?

bkz: Whatsapp'ta gruptan ayrılınca grupta kalanlara bildirim gider mi?

bkz: Whatsapp ve Telegram Borsa Grupları

bkz: Whatsapp'tan gelen dosyaları otomatik olarak SD karta kaydetmek

beyazok

23.02.2021 14:58

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Whatsapp Web Sürekli Bağlantı Kopma Sorunu

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.