5.00 / 1 oy

Spotify kendi kendine kapanıyor?

Spotify'ı çok uzun zamandır kullanan birisi olarak ilk defa anlamsızca hatalar yaşamaya başladım ve sorun benden mi yoksa spotify'dan mı kaynaklanıyor çözemedim. Uygulamayı senkronize olarak Android telefonumda, bilgisayarımda ve akıllı televizyonumda kullanıyorum, ama sıkıntıyı sadece telefonda yaşıyorum.

Android telefonumda ilk kez geçen hafta olmak üzere spotify ile müzik dinlerken uygulama hata verdi ve telefon bir süre tepkisiz kaldıktan sonra kendi kendine kapandı. Zaman zaman telefonum soğuk havada fazla kalınca da şarjı olmasına rağmen kendi kendine kapandığını bildiğim için çok ciddiye almadım ama sonra benzer hata birkaç kere daha tekrarlanınca artık sorunun spotify'dan ya da android telefonumdan kaynaklandığını düşünmeye başladım.

Spotify uygulaması durup dururken neden durur, kendi kendine kapanır ve telefonun kapanmasına da yol açabilir mi, ya da yakın zamanda böyle bir hata alan oldu mu? Uygulamayı kaldırıp bir süre de telefonu bu şekilde kullanmayı planlıyorum ama kaldırmadan bilinen bir hata durumu ise diye sormak istedim.

Editör editi: benzer başlıklar için;

bkz: Spotify'da Gizli Oturum Nasıl Açılır?

bkz: Spotify download klasörü Windows'ta nerededir?

bkz: Spotify'da en çok dinlenen sanatçılar ve gruplar

bkz: Spotify Uygulamasını Windows Açılınca Otomatik Başlatmak

bkz: Spotify'da yeni çıkan albümleri nereden görebilirim?

bkz: Spotify'da Ortak Çalma Listesi Nasıl Kullanılır?

yelkenci2

02.04.2021 09:28

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Spotify kendi kendine kapanıyor?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.