5.00 / 1 oy

Yeelight Orchestra Uygulaması Xiaomi Ampulü Görmüyor

Öncelikle benzer bir konu için açtığım diğer soruya da göz atmak isteyen olursa bkz: Yeelight Uygulaması Ampulü Görmüyor

Philips Hue aydınlatma setleri çok hoşuma gitse de yüksek maliyetlerinden dolayı Xiaomi'nin akıllı RGB ampullerine yöneldim ve denemek için de 2. nesil rgbw renkli ampullerden bir tane satın aldım. Philips Hue'nun özellikle Sync Box cihazı (bkz: Philips Hue için Sync Box Almaya Değer mi?) aracılığıyla televizyondaki renkleri algılayarak ortamdaki Hue ampullerden vermesi fikri çok hoşuma gitti ve evde Xiaomi TV Box S TV Box da olduğu için Yeelight Orchestra uygulamasını TV Box'a kurarak benzer bir ambiyansı Spotify ile Xiaomi Yeelight ampullerde kullanmayı amaçladım. Ama gelin görün ki Yeelight Orchestra uygulaması da dibindeki wifi ampulü göremedi ve kurulumu tamamlayamadım.

Yeelight Orchestra uygulamasının Xiaomi Yeelight ampulü görmesini sağlamak için yapmam gereken ilave bir şey var mıdır? Örneğin farklı bir sunucu ya da wifi ağı seçmek gibi bir çözümü olan varsa ben ampulü çöpe atmadan önce bilgi vermesini rica ediyorum.

kaptanmosey

03.11.2020 10:04

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Yeelight Orchestra Uygulaması Xiaomi Ampulü Görmüyor

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.