5.00 / 1 oy

Hesaplı ve kaliteli elektrikli scooter tavsiyesi (2021)

Dün akşam ilk kez martı kiralayarak elektrikli scooter sürme deneyimi yaşadım ve çok hoşuma gitti, açıkçası 1 saat bile sürmeden iki martı için 100 TL'den fazla para verince acaba kendime bir elektrikli scooter alarak akşamları serinlikte gezsem daha hesaplı olur mu diye düşünmeye başladım.

İnternetten elektrikli scooter'lara biraz bakınca tanıdık tek marka olarak Xiaomi'yi gördüm ama Xiaomi bile çok fazla model üretmiş ve aralarındaki farkların gerekli olup olmadığı konusunda kararsız kaldım.

Örneğin Xiaomi Mi Pro 2 yaklaşık olarak 4.300 TL civarına satılıyor, ama 2.000 TL'ye de modelleri var. Sizce alıp sorunsuz olarak kullanmak için hangi elektrikli scooter'ı satın almak en mantıklısı olur? Ayrıca zamanla lastik patlaması ya da batarya ömrünün sona ermesi gibi durumlarda yedek parça bulmakta sorun yaşar mıyım?

 

Editör editi: sitedeki bazı diğer benzer başlıklar için;

bkz: Martı'da tek telefon ile iki elektrikli scooter almak

bkz: Martı Scooter nedir?

bkz: Elektrikli scooter kullanma yaşı sınırı ve kuralları nedir?

bkz: Elektrikli Scooter Kullanmak Yasaklandı mı?

bkz: En Kaliteli Japon Arabaları Hangileridir?

bkz: PSA grubunun araba markaları nelerdir?

tahamurat

29.07.2021 11:04

Bu soru 1 kez yanıtlandı.

  • 10 Kasım 2021 00:07
    1

    Xiaomi Mi Pro 2'yi black friday kapsamında ben de ucuza satın alabilmek için sürekli fırsatları takip ediyorum ama 4.500 TL'nin altına bu döviz kurlarında satın almak mümkün olmayacak gibi. açıkçası 4.000 TL altına inerse alırım gibi düşünüyordum ama bu fiyatlara da bütçemin üzerinde kalıyor.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Hesaplı ve kaliteli elektrikli scooter tavsiyesi (2021)

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.