5.00 / 1 oy

Amerikan tipi mutfak nedir?

Özellikle 1+1 evler, temizlemesi ve ısıtması çok pratik oldukları için son zamanlarda oldukça talep görüyorlar. Özellikle farklı bir şehirde işe giren kişiler eşya satın almak ve ev kurmak ile uğraşmadan doğrudan eşyalı 1+1 evlerden satın alıyorlar ve ne eşya dertleri oluyor, ne de kocaman evleri çekip çevirmekle uğraşıyorlar.

Amerikan tipi mutfak da özellikle 1+1 ve benzeri konsept evlerde, ya da müstakil evlerin giriş katlarında tercih edilen bir mimari. Amerikan tipi mutfaklarda, mutfak ile salon arasında bir duvar bulunmamakta ve iç içe olmaktadır. Bu da daha geniş ve ferah bir yaşam alanı anlamına gelmektedir. Elbette Amerikan tipi mutfağın avantajları olduğu gibi dezavantajları da mevcuttur.

Amerikan tipi mutfaklar, isimlerini ABD'de yaygın olarak uygulanan duvarsız mutfak mimarisinden almıştır. Bu evler genellikle müstakil yapıda oldukları için mutfakları ile salonları birleşik, iç içe ve duvarsız olmaktadır.

 

Editör editi: sitedeki bazı diğer benzer başlıklar için;

bkz: 1.5+1 ev nedir? 1+1 ile 1.5+1 ev arasında ne fark var?

bkz: Evi eşyalı kiraya vermek için gerekli eşyalar ve tutarları

bkz: Alacaklı bankadaki kiralık kasayı açtırabilir mi ve içindekilere el koyabilir mi?

bkz: Kiracı Binanın Deprem Dayanıklılık Raporunu Kimden Talep Edebilir?

bkz: Kiralık Evin Sigortasını Ev Sahibi mi Yapar Kiracı mı?

bkz: Yatırım olarak kredi ile ev alıp kiraya vermek mantıklı mı?

yilmazumut

03.06.2021 09:25

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Amerikan tipi mutfak nedir?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.