5.00 / 1 oy

Boğaz ağrısını geçirmek için ne yapmak gerekir?

Hasta olacağımı hissettiğim ilk noktadayım ve boğazımda inceden bir kaşıntı ve ağrı oluşmaya başladı. Bu sürecin önüne geçmezsem önce boğaz ağrım artacak, sonra burnum tıkanacak ve öksürük başlayacak. Sonra öksürük ciğerlere inecek ve her öksürükte yine o tarifsiz ciğer ağrısını hissedeceğim. Bütün bunlar olurken umarım ki ateşim çıkmaz ve halsizlik yaşayarak yatağa düşmem. Bu kadar korkutucu grip ve nezle tarifinden sonra sorum şudur, bu hastalık emarelerini ilk hissettiğimiz anda hasta olmayı engelleyecek bir direnç sağlama yöntemi var mıdır? Varsa neler yaparak tam olarak hasta olmaktan kurtulabiliriz?

Mahmut.Yıldız

02.10.2019 12:38

Bu soru 2 kez yanıtlandı.

  • 29 Kasım 2021 02:27
    1

    fazla susuz kaldıysanız boğanızınız bundan da ağrıyor olabilir. bunun ötesinde boğaz ağrısı elbette nezle ya da grip gibi hastalıkların sonucu da olabilir. gerçi artık neremiz ağrısa covid korkusundan pcr testi yaptırmaya gidiyoruz ama unutmamak gerekir ki covid yokken de hasta oluyorduk ve kış hastalıklarının da en yoğun olarak gözlemlendiği dönemdeyiz.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Boğaz ağrısını geçirmek için ne yapmak gerekir?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.