5.00 / 1 oy

Yandex Mail iPhone'a Nasıl Kurulur?

Merhaba, iphone telefonumdaki mail uygulamasına Yandex mail kurmak istiyorum, ama başta gelen seçenekler arasında yandex mail gibi bir seçenek göremiyorum. Muhtemelen özel olarak yapılandırma yapmak gerekiyor, ama yandex kurumsal mail, iphone mail uygulamasına nasıl kurulabilir bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Not: Android telefonlardaki mail uygulaması için de kurulumun ve port bilgilerinin aynı olduğunu tahmin ediyorum. Dolayısıyla Android telefonuna Yandex mail uygulamasını kuran varsa onun vereceği bilgiler de işimi görecektir.

Edit: Buldum :) Resimli Yandex Mail Outlook Kurulumu Rehberi yazısındaki smtp, pop3 ve imap bilgileri ile kurulumu 2 dakika gibi bir sürede kolaylıkla yaptım teşekkür ediyorum :) Araştırma esnasında denk geldiğim ve yandex mail kullanan iphone kullanıcıları için faydalı olabilecek bazı faydalı başlıkları da aşağıya ekliyorum.

bkz: Yandex Kurum Mail Hakkında Tüm Bilmeniz Gerekenler

bkz: Yandex Mail Nasıl Türkçe Yapılır? (Rusça arayüzü değiştirmek)

bkz: Yandex Mail 5.5.4 Error: send AUTH command first hatası

bkz: Yandex Mail'de Spam Mail Engellemek ve Kara Listeye Eklemek

bkz: Kurumlar için Yandex maili nasıl başka hesaba transfer edilebilir?

tolg34

09.04.2021 21:12

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Yandex Mail iPhone'a Nasıl Kurulur?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.