5.00 / 1 oy

Gözlük camını buğulandırmayan maske tavsiyesi

Maske takma işi iyi güzel de günrş gözlüğü ya da normal gözlük takan kişiler bu buğulanma konusuna bir çözüm bulabildiniz mi?

İlk çıkan maskelerde  burun kısmında tel de yoktu ve verdiğiniz her nefes gözlük camında buğulanma olarak size geri dönüyordu. Neyse ki maske teli gibi bir güncelleme akıllarına geldi de buğulanma biraz olsun azalmış oldu. Ama halen tam olarak her markanın her ürününde bu sorunun önüne geçilmiş değil.

Evony maskelerden ilk aldığım partide ilginç bir şekilde teller, burun üzerindeki boşlukları çok güzel örtüyordu ve ağzımdan da burnumdan da nefes versem gözlüğümün camları buğu olmuyordu. Ama son aldığım pakette tam tersi bir şekilde tellerden inanılmaz bir hava geçişi mevcut olunca başka markaların maskelerine yöneldim. Ama hiç birisinde gözlük camının buğulanmasının önüne geçemedim.

Gözlük kullanan ve gözlüğünün camı buğulanmadan maske kullanabilen arkadaşlar kullanıkları maskenin markasını paylaşabilirler mi?

 

Editör editi: sitedeki bazı diğer benzer yazılar için;

bkz: Maske takarken gözlüklerin buharlanması nasıl önlenir?

bkz: Gözlük Temizleme Mendili İşe Yarıyor mu?

bkz: Gözlük sıkılaştırma ayarı nasıl yapılır?

bkz: Lens Numarası ile Gözlük Numarası Farklı mıdır?

bkz: Gözlük camındaki lekeler nasıl çıkar?

bkz: Gözlük camı temizleme yöntemleri nelerdir?

bora34

01.10.2021 10:03

Bu soru 2 kez yanıtlandı.

  • 1 Ekim 2021 12:47
    2

    logosunda A harfi olan bir maske markası var adını hatırlamadığım, o fena değildi ve takarken rahatlıkla gözlük de kullanabiliyordum. bir de içinde daralmam derseniz gerçek 3M maskelerde burun üzerinden hava çıkışı olmuyor diye biliyorum.

  • 1 Ekim 2021 11:25
    0

    kendi adıma cevap verecek olursam hayır yok, hatta bir ara 3d yazıcı ile basılmış ve burnun üzerine sıkıştırılan aparatlardan kullanıyordum ki maske varken buğulanmadan maske kullanabileyim diye. şimdi çalışma ortamım biraz daha rahat olduğu için yalnız çalışıyorum ve maske takmadığım için gözlük buğulanma derdim olmuyor.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Gözlük camını buğulandırmayan maske tavsiyesi

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.