5.00 / 1 oy

2020'nin En Güzel Grafiklere Sahip 5 Bilgisayar Oyunu

Oyun oynarken grafik kalitemizi etkileyen çok fazla unsur var. Örneğin oyun konsolu kullanıyorsak televizyonumuz ya da PC kullanıyorsak ekran kartı ve işlemci gibi unsurlar ve monitörümüzün kalitesi gibi oldukça maliyetli konfigürasyon kalemleri neticesinde tüm amacımız daha akıcı ve görüntü kalitesi yüksek bir oyun deneyimi elde etmek. Peki oynadığımız oyunlar, bizim konfigürasyonlarımızı ne kadar başarılı kullanabiliyorlar? Bunun ölçümünü de gerçek hayata en yakın grafik kalitesine sahip oyunları sunabilmek olarak ifade ediyoruz.

2000 yılı için Dungeon Keeper 2 gibi bir oyunun grafiklerini çok başarılı bulabiliriz ya da her yeni Fifa oyunu çıktığında bu sefer görüntüler inanılmaz gerçekçi olmuş diyebiliriz. Bunun nedeni de grafikleri ile çok başarılı her oyunun çıtamızı biraz daha yukarı çıkartmasıdır. Ben de geldiğimiz noktada (2020 yılı dahil oyunlar) bugüne kadar çıkmış oyunlar arasında grafik olarak en başarılı bulduklarım arasından 5 oyun seçerek kendi "en iyi grafiklere sahip oyunlar" listemi hazırlamak istedim. Listeye katkıda bulunmak arkadaşlar cevap yazarlarsa memnun olurum.

1. Ghost of Tsushima

2. The Last of Us Part II

3. Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine

4. Cyberpunk 2077

5. Red Dead Redemption 2

ultrack

08.11.2020 20:02

Bu soru 2 kez yanıtlandı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
2020'nin En Güzel Grafiklere Sahip 5 Bilgisayar Oyunu

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.