5.00 / 1 oy

2019'un en iyi progressive rock albümleri

Gönül isterdi ki 70'li yıllarda olduğu kadar üretken bir progressive rock kuşağında olalım ama eldekilerle de yetinmeyi bilmek gerek. Şimdiye kadar dinlediklerim arasında en başarılı bulduğum 2019 yılının progressive rock albümleri:

-  Thank You Scientist (Terraformer)

- Metaphor - The Pearl

- The Neal Morse Band (The Great Adventure)

- Mad Fellaz - III

- Lebowski (Galactica)

- Kinetic Element - The Face of Life

Şimdilik merakla beklenen ve ilk single'dan ümit veren:

Opeth -  In Cauda Venenum

AchelousGameDev

04.08.2019 23:31

Bu soru 1 kez yanıtlandı.

  • 7 Ağustos 2019 09:33
    14

    Neal Morse ve Mike Portnoy çok uyumşu bir ikili oldular ama Neal Morse'un tutucu kimliği sözlerde fazla baskın oluyor. Bir de sesi çok tekdüze, keşke vokalleri bir başkası yapsa. The Neal Morse Band - The Great Adventure albümü yine de bence yılın en başarılı progressive albümlerinden birisi.

    Tool - Fear Inoculum da hiç fena olmamış.

    Thank You Scientist - Terraformer enstrümantel olarak yılın en kırık progressive albümü olabilir ama yine vokallerden kaybetmiş, Jon Anderson gibi akustik alto-tenör sesli bir solistleri olsa kariyerleri çok başka yönlere gidebilirdi. Jazz-rock tadında ender kaliteli yapımlardan birisi.

    Devin Townsend - Empath albümü de üzerinde çok emek olan bir albüm ama ne kadar progressive olup olmadığı tartışılır, yine de başarılı olmuş.

    The Odious - Vesica Piscis özellikle gitar rifleriyle bana kendini çok sevdirdi. Repugnant çok enteresan bir parça, dinlemenizi tavsiye ederim.

     

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
2019'un en iyi progressive rock albümleri

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.