5.00 / 1 oy

Zeytin Kolonyası Kullananlar ve Yorumlar

Kolonya sevmeyen ve kullanmayan biri olarak kendine hayran bıraktıran bir koku olarak kaldı aklımda ve şu an yana yakıla kendisini arıyorum. Olay şu şekilde yaşandı: Bayramın son günü market alışverişi sonrası kasiyerin kolonya tutması ve istemem ile yanımdaki kişinin kabul etmesi ve yol boyunca elini her hareket ettirdiğinde ferah bir koku etrafa yayması ile hayatımda ilk kez bir kolonyayı arar oldum. Sanki ikram ederken zeytin kolonyası dedi fakat emin değilim. zeytin gibi de kokmuyordu. Arabayla çok uzaklaşmasaydık üşenmeyip dönüp soracaktım fakat artık çok geç. Aranızda zeytin kolonyası kullanan var mı? Sizde de bu etkiyi bıraktı mı? Son olarak marka önerisi yaparsanız mutlu olurum. 

leylaca

16.08.2019 03:09

Bu soru 4 kez yanıtlandı.

  • 18 Şubat 2022 06:05
    1

    lavanta kolonyasından daha çok sevmediğim bir kolonya varsa o da zeytin kolonyasıdır. gerçi daha tütün kolonyası hiç koklamadım ama mevcut bildiğim kolonyalar arasında en nefret ettiğim ikinci kolonyadır

  • 28 Kasım 2021 06:18
    0

    limon kolonyasından sonra kesinlikle daha sakin ve baymayan bir kokusu var, lavanta kolonyasından da nefret eden birisi olarak bir süre sadece zeytin kolonyası kullanmaya karar vermiş birisi olarak tavsiye edebilirim.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Zeytin Kolonyası Kullananlar ve Yorumlar

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.