5.00 / 1 oy

TP Link Tapo C200 vs Xiaomi 360 Kamera Karşılaştırması

Birisini evime, diğerine de yazlığıma alarak karşılaştırabilecek kadar her iki kamerayı da deneyimleme fırsatı buldum ve bu iki ürün arasında kalanlar için kendi tecrübelerimi ilk elden yazmak istedim.

Xiaomi 360 kamera, Xiaomi ekosistemi ve Xiaomi Mi uygulaması ile birlikte kullanıldığı için evimde sürekli elimin altında. İçindeki sd kart yardımıyla sadece gün boyu hareket algıladığında görüntüleri kaydediyor, bazen dışardayken de evde kim varsa diye sesli olarak konuşabilmek zevkli oluyor. 360 derece olmasa da kamera açıları gayet iyi, uygulamasına da elim çok alıştığı için oldukça memnunum. Ama xiaomi ekosistemi kullanmıyor olsaydım, TP Link Tapo C200 kullanmayı tercih ederdim.

Görüntü kalitesi ve uygulama pratikliği olarak TP Link Tapo C200 çok daha başarılı diyebilirim. Kameranın dönüş açıları Xiaomi 360'a göre biraz daha az açılı ama uzaktan erişim ve internete bağlı kalma konusunda Xiaomi sık sık hata veriyor, TP Link ise çok daha stabil çalışıyor.

Ürünlerin fiyatları ben aldığımdan beri değişmiş, güncel fiyatlarını bulup bugün itibariyle yazıyorum: (kaynak: akakce:com)

TP Link Tapo C200: 320 TL

Xiaomi 360: 270 TL

TP Link'in dezavantajı ad Xiaomi gibi bir ekosisteme sahip olmaması. Akıllı tartıdan tutun da robot süpürgeye ve güvenlik çevre birimlerine kadar birbiriyle iletişim halinde olan bir ekosistem kurmayı planlıyorsanız bence tercihiniz Xiaomi olmalı, ama sadece bir kamera kurup hareket sensörüne sahip olmak ve gerektiğinde uzaktan bağlanıp durumu kontrol etmek istiyorsanuz TP Link Tapo C200 bence doğru seçim.

caner.bagci

28.09.2020 11:58

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
TP Link Tapo C200 vs Xiaomi 360 Kamera Karşılaştırması

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.