5.00 / 1 oy

Sera dijital termometre incelemesi

Aslında yanlışlıkla aldım bu ürünü, akvaryum için termometre aradığımı geçenlerde yazmıştım, bu ürünü de fotoğrafına bakarak akvaryum içi termometresi sanarak aldım ve eve gelince anladım ki bu fiyata akvaryum içi dijital termometre olmaz, gerçi böyle bir iddaları da yoktu da tamamen benim yanlış anlamam.

sera dijital termometre

sera dijital termometre

Açıkçası aldığıma da pişman olmadım çünkü sıcaklık değerlerini çok net ve okunur olarak gösteriyor. Eski siyah cama yapışan termometrenin kaç dereceyi gösterdiğini okuyabilmek için elimle bir bastırmam ve hangi sıcaklık derecesinin renginin değiştiğini görmeye çalışmam gerekiyordu. Sera dijital termometreyi cama yapıştırınca ısıtıcının üzerindeki sıcaklık değeri ile aynı değeri verdi ve çok uzaktan bile okunabiliyor, akvaryumun dibine girmeme gerek kalmıyor artık.

sera dijital termometre

Tavsiye eder misin derseniz 16 TL'ye aldım, alın deneyin derim. Ama akvaryum içi bir termometre daha almak ve sonuçları ve aralarında sıcaklık farkı olup olmadığını ben yine test etmek istiyorum.

orhan47

26.10.2019 19:29

Bu soru 1 kez yanıtlandı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Sera dijital termometre incelemesi

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.