5.00 / 1 oy

Resident Evil 8 Village Ne Zaman Çıkacak?

Resident Evil 7 serisini ve ek paketlerini büyük bir keyifle ve yusuf ile oynamış birisi olarak tam da haberini beklediğim oyunu 2021'in En Çok Beklenen Oyunları yazısında müjdeleyen arkadaşa teşekkür ediyorum :) Oyunu direk Resident Evil 8 olarak isimlendirmek yerine Resident Evil Village adını vermişler ve roma rakamları ile Village kelimesinin ilk üç harfi ile de VIII. oyun olduğunu burgulamışlar.

Resident Evil 8 (Resident Evil Village) 7 Mayıs 2021 tarihinde Playstation Store ve Steam üzerinden yayınlanacakmış. Ürünün Playstation Store fiyatı 499 TL ve oyunu hm PS4'te hem de PS5'te oynayabilmek mümkün. Ürünün Steam'deki önsipariş fiyatı ise 279 TL.

Eski Resident Evil oyunlarını da oynamış ve bitirmiş birisi olarak villayı ve atmoseri Resident Evil 4'e benzettim. Gelir de bir indirime girerse artık biz de alıp oynamış oluruz.

Edit: Yeterince korkmadıysanız bu da var The Outlast Trials Ne Zaman Çıkacak?

ilkercan

04.02.2021 16:06

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Resident Evil 8 Village Ne Zaman Çıkacak?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.