5.00 / 1 oy

instagram takipçi hileleri 2021'de çalışıyor mu?

Instagram hani takipçi ve beğeni hilesi yapanları engellemişti, API'leri değişmişti ve takibe takip yapan sahte hesapları banlamıştı? İnternette halen bu işi yapan binlerce site görüyorum ve kendi tanıdığım instagram arkadaşlarım da çok alakasız gönderilere binlerce beğeni alabiliyorlar. Önceden 100 takipçisi olmayan kişiler bir anda binlerce kişi tarafından halen takip edilebiliyorlarsa bu işte bir terslik yok mu?

2021'de halen çalışmakta olan takipçi hileleri varsa ne şekilde çalıştıkları, ücretleri ve nereden bilgi alınabileceği konusunda bilgisi olan yazarlara danışmak istiyorum. Takip edilen instagram hesabı sayısını artırmadan kendi takipçini artırmak için para mı veriyorsun yoksa yedek bir instagram hesabı açarak buradan başkalarını takip ettikten sonra havuza verdiğin bir instagram hesabı da bu havuza dahil kişiler tarafından takip edilerek bir yardımlarşma platformu falan mı kurulmuş oluyor nedir?

Bayram Ayyıldız

08.02.2021 15:10

Bu soru 1 kez yanıtlandı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
instagram takipçi hileleri 2021'de çalışıyor mu?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.