5.00 / 1 oy

Getir mi Banabi mi?

Emsal hizmet veren iki firmanın hizmetleri açısından versus'larını yapabilmek için bu soruyu açıyorum. Banabi'nin arkasında yemeksepeti'nin sektör tecrübesi var ve ek bir uygulama indirtmeye gerek kalmadan market alışverişlerini de banabi üzerinden yaptırtmak mümkün, yemeksepeti'nin süpermarket alışverişi yapabilmenizi sağlayan ve ortalama 15 dakika içerisinde eve siparişi getiren projesi. Diğer taraftan da getir, bir Hasan Aslanoba projesi. Bildiğim kadarıyla şimdilik her ikisi de sadece İstanbul'un belirli bölgelerinde hizmet veriyorlar.

akellecioglu

27.07.2019 07:41

Bu soru 2 kez yanıtlandı.

  • 27 Temmuz 2019 09:57
    4

    Glovo ve Scotty de benzer uygulamalar değiller mi? Hangi uygulama nerede neyi ne hizmet verir bilen varsa yazsın da öğrenelim :)

  • 4 Ekim 2019 20:17
    3

    Bütün kuryeler artık bu firmalar için çalışıyorlar gibi gelmeye başladı bana, trafik rengarenk motorculardan geçilmez oldu.Henüz hiçbirisini kullanma fırsatım olmadı ama olunca onu da yazarım. Burada bütün kriter önceliği zaten zaman olacak. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde 10 dakika altında teslimat yapabiliyorsa büyük başarı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Getir mi Banabi mi?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.