5.00 / 1 oy

2021 Enpara.com Kampanyaları

Enpara Spotify Netflix İndirim Kampanyası 2021'de Tekrar Başlar mı? konusunu takip ederken kampanyaların Ocak 2021'de üç aylığına tekrar başlatıldığını gördüm, sonra enpara.com'dan güncel kampanyalara bakınca aslında çok sayıda kampanyanın da başladığını fark ettim ve kaçıranlar olduysa diye buradan kısaca bilgi vermeyi uygun gördüm.

Not: Bu yazının sponsorlu bir içerik olmadığını söylememe gerek olmadığını tahmin ediyorum.

1. Spotify, Netflix ve Youtube Premium harcamalarınızın %50’si bizden kampanyası: 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı ve aylık minimum 1.500 TL kredi kartı ödemesi istiyorlar

2. Eğitim şart! Udemy harcamalarınızın 25 TL’si bizden kampanyası: Alacağınız her ayki ilk eğitimin 27 TL'sini kapsıyor ve 2 adet otomatik ödeme talimatına ek olarak 1.000 TL kredi kartı harcaması yapmanız isteniyor.

3. Findeks risk raporunuz bizden kampanyası: 12,98 TL'lik ilk bireysel risk raporunu kapsıyor ve kampanyadan yararlanabilmek için 2 adet otomatik ödeme talimatına ek olarak 1.000 TL kredi kartı ekstresi gelmesi gerekiyor

4. Steam harcamalarınızın 25 TL’si bizden kampanyası: Her ay steam üzerinden yapılan 50 TL ve üzeri harcamanın 25 TL'si iade ediliyor. 2 adet otomatik ödeme talimatına ek olarak 1.000 TL kredi kartı harcaması yapmanız gerekiyor.

5. Matriksdata ve Tradingview harcamalarınızın %25’i bizden kampanyası: Finansal işlemler yapanlar için güzel kampanya, kredi kartınız ile yaptığınız 200 TL'ye kadar olan harcamanın 50 TL'si iade ediliyor. Kampanyadan yararlanabilmeniz için 2 adet otomatik ödeme talimatına ek olarak 2.000 TL kredi kartı harcaması yapmanız gerekiyor.

Diğer kampanyalar:

- Her ay bi’ kahve bizden

- Tavsiyelerinizle büyüyoruz, hayvan dostlarımıza destek oluyoruz

- Enpara.com POS’u tavsiye edin, 1.000 TL’ye kadar ödül kazanın

- Kidega kampanyası

Kişisel görüşüm: tümü oldukça yararlı kampanyalar ama özellikle ilk 5 maddede yer alan kampanyalardan yararlanmak istiyorum. Ama eskiden ayın enpara'ısı olmak şartı tüm kampanyalar için otomatik ödeme talimatı ile birlikte yeterken şimdi kredi kartı harcaması şartı koymaları yararlanmayı zorlaştırmış. Tüm bu kampanyalardan yararlanabilmek için her ay2.000 TL harcama yapar mıyım henüz emin değilim..

fatih4545

12.01.2021 00:35

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
2021 Enpara.com Kampanyaları

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.