5.00 / 1 oy

2020 Model İş Fikri: Lüks Eşyalar İçin Taşıma Hizmeti

Aklımda pandemi dönemini atlattıktan sonra hayata geçirmeyi planladığım bir proje var, fikirlerini paylaşmak isteyen kişiler olursa diye birkaç detayını paylaşmadan anlatmak istiyorum. E-ticaret alışverişlerinin sürekli artıyor olmasından dolayı lojistik hizmeti veren taşıma firmalarının da hizmet kalitesi ister istemez düşüyor ve şubeyi aradığınızda kimseye ulaşamıyorsunuz ya da verdiğiniz sipariş, günler sonra ezik büzük bir formda size ulaştığında bazen iade etmek için tartışmaya girmeniz bile gerekebiliyor. 3-5 liralık alışverişler için kimse canını sıkmak istemiyor ama ya binlerce liralık bir teknolojik ürünün içindeki çok kritik bir parçanın kargonun yere düşürmesinden dolayı kırıldığını günler sonra fark ederseniz? Ürünü garantiye gönderseniz kullanıcı hatası diyecek, kargo firmasına gitseniz bir kırmadık diyecek. İlla e-ticaret olacak diye bir koşul da yok, aynı şehirde bir noktadan diğer bir noktaya aynı gün içinde değerli bir ürünü nasıl gönderebilirsiniz? hadi İstanbul'da birkaç seçnek var diyelim, ya kalan 80 il ne olacak? İşte sektörün bence bu alanda bir açığı var ve çok büyük olmayan maliyetlerle lokal olarak hizmet verilebilir. Premium hizmet verilecek ve paketin lokasyonunu gps ile takip etmek ya da belki anlık olarak tüm sevkiyat sürecini kamera ile takip etmek gibi özellikler olabilir, sonuçta hiç birisi maliyetli kalemler değil. ne dersiniz, sizce bu proje daha nasıl geliştirilebilir?

afrasyab

19.07.2020 13:19

Bu soru 1 kez yanıtlandı.

  • 17 Aralık 2021 01:31
    0

    kendiniz elinizde ya da sırtınızda taşıyacaksanız ve sözleşme+sigorta gibi müşteriye güven verecek temel unsurları da hizmetinize dahil ederseniz neden olmasın

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
2020 Model İş Fikri: Lüks Eşyalar İçin Taşıma Hizmeti

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.