5.00 / 1 oy

Sudocrem cilt lekelerine iyi gelir mi?

Yüzümde oluşan ve geçmek bilmediği gibi her geçen gün yenilerinin oluştuğu sivilcelerim ve lekeleri için bitmek bilmeyen bir arayış içerisindeyim. Artık denemediğim kozmetik ürünü kalmadı diyebilirim. Biri bitmeden diğerini alıyorum çünkü hiç biri istediğim etkiyi göstermiyor. Açıkçası ilk önce nereden başlamalıyım kısmı da kafa karıştırıcı. Yani bir taraftan diyorum ki sivilceler hiç çıkmasa ben oynayıp yara ve leke yapmayacağım. Bu sebeple sivilce oluşumunu engelleyici kremler ya da ürünler kullanmalıyım. Diğer taraftan cilt lekelerini giderici ve cilt tonunu eşitleyici kremler kullanmazsam lekeler daha da yüzümde oturur diye leke giderici kremler kullanmalıyım diyorum. 

Sorularımınn yanıtını ararken bir arkadaşım sudocrem i tavsiye etti. Bebekler için pişik kremiymiş fakat millet bu kremi yüzüne kullanıyormuş beyazlık verdiği için. Bebekler için üretilen bir ürün olduğundan da yüz için de güvenilirmiş. Bu kısmı en mantıklı gelen kısım açıkçası. Fakat birkaç kişinin söylediği yağlı bir yapısı olduğu için yüzde beklenmeyen etki verebilir demişler, sivilce oluşumu gibi. Bir de yoğun bir yapısı olduğu için gündüz vakti sürüldüğünde yüzü vapir yüzü gibi bembeyaz yaptığı için gece yatmadan önce sürülmeliymiş. 

Var mı aranızda sudocrem i yüzündeki lekeler için kullanıp da memnun kalan? 
 

shaziye

11.02.2021 11:21

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Sudocrem cilt lekelerine iyi gelir mi?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.