5.00 / 1 oy

Samsung Cihazımı Bul Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Samsung'un çalınan ya da kaybolan cihazların bulunabilmesi amacıyla geliştirdiği Find My Mobile uygulamasını evin içinde telefonumu kaybedince kullanmış oldum ve oldukça pratik araçlar sunduğu için buradan bu uygulamanın (internet sitesi) nasıl kullanılabildiği konusunda kısa bir yazı hazırlamak istedim.

Samsung Find My Mobile, telefonumuzu kaybettiğimizde erişmemiz ve telefonumuzun konumunu (bataryası bitti ise son konumunu) gösteren ve cihazı kitlemek ya da ses çıkartmasını sağlamak gibi araçları da içinde bulunduran bir internet sitesi. Telefona erişemediğimiz için telefon uygulaması olmasının da bir mantığı yok zaten, bilgisayarımızdan ya da başka bir telefondan kullanabilmemiz için internet sitesi olmak zorunda. Siteye girmek için samsung find my mobile.

Siteye girdikten sonra eğer bir Samsung hesabınız varsa giriş yapmanızı istiyor. Ben Google hesabım ile giriş yaparak girdim ve telefonumun konumunu ve anlık özelliklerini (şarj miktarı, bağlı olduğu kablosuz ağ gibi) anlık olarak görebilmiş oldum. Telefonu zaten evin içinde kaybettiğim için amacım telefonun sesini duyarak yerini bulmaktı ve bunu da yapmış oldum.

samsung find my mobile

Samsung  find my mobile uygulamasında aynı zamanda çalınan telefonunuzu uzaktan kilitlemek ve son aramaları/mesajları görüntülemek gibi araçlar da bulunuyor. Bu gibi bilgiler lazım olduğunda apar topar bulunmaya çalışılan ama bulunamayan bilgiler oldukları için ben lazım olmadan öğrenmek ve paylaşmış olmak istedim.

Not: Yıllardır kullanmadığım eski Samsung telefon bile listede görünüyor.

 

Reyhan.Karakaya

06.02.2021 19:03

Bu soru 1 kez yanıtlandı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Samsung Cihazımı Bul Uygulaması Nasıl Kullanılır?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.