5.00 / 1 oy

Keşke Logosunu Değiştirmeseydi Dediğiniz Markalar

Markalar yıllar içinde kurumsal kimliklerini yenilemek ve imaj değişimi etkisi yaratmak için logolarını değiştirmeyi tercih edebiliyorlar. Bu değişimlerden bir kısmı ilk görüşte biraz garipsense de zaman içerisinde alışılıyor, bir kısmı ilk görüşte mükemmel bir değişiklik dedirtiyor ama bazıları aradan ne kadar zaman geçerse geçsin bir türlü göze kendini alıştıramıyor ve keşke hiç değişmeseydi de eski logo hep kalsaydı dedirtmeye devam ediyor. Bu logolardan en azından kendi beğenmediklerimi ve keşke eski logolarını kullanmaya devam etselerdi dediklerimi listelemek istedim, yazar arkadaşlar da kendi takip ettikleri markalar arasından logolarının değişmiş olmasından mutlu olmadıklarını yazarlarsa güzel bir kaynak ortaya çıkabilir.

- Instagram (eski logonun retro bir tarzı vardı, yeni logonun renkleri bile halen gözüme batıyor)

- Lacoste (kıyafet ile aynı renk olan timsah logolarına bir türlü ısınamadım, yeşil küçük timsah logosuna geri dönmelerini umuyorum)

- Burger King (internette yeni logosu diye karşıma çıkan logoyu kullanmamalarını umuyorum)

- PayPal (her ne kadar artık göremesek de eski logolarını çok severdim)

- Pizza Hut (gözümün alışması daha zaman alacak gibi)

- BMW (flat logo olarak tanıtılan yeni logolarına bir türlü ısınamadım)

kefer

25.01.2021 15:40

Bu soru 2 kez yanıtlandı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Keşke Logosunu Değiştirmeseydi Dediğiniz Markalar

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.