5.00 / 1 oy

Çalınan instagram hesabı nasıl geri alınır?

arkadaşlar merhaba, dün itibariyle instagram hesabımı çalmışlar. hesabı eline geçirenlerin de bir tür online casino olduğunu tahmin ediyorum çünkü bir adet story paylaşmışlar ve story içeriğinde de "paramı şu kadar para yaptım teşekkürler mahmut abi, iletişim bilgisini isteyen arkadaşlar bana mesaj göndersin" gibi bir yazı var. arka planda tomarla para falan, umarım instagram arkadaşlarım benim böyle şeylerle uğraşmayacağımı bilecek kadar akıllıdırlar..

Çalınan instagram hesabımı geri alabilmek için izlemem gereken adımlar konusunda yardımcı olabilir misiniz? 

Not: Kayıtlı telefon ve email adresimi değiştirmişler, 2 aşamalı doğrulama sistemini aktif hale getirmediğim için kafamı duvarlara vuruyorum.

Güncelleme: en az 20 arkadaşım whatsapp'tan bana para göndermeyi teklif etti, tümüne akıl fikir diliyorum.. bana whatsapp'tan bu kadar kişi ulaştıysa kim bilir kaç kişi intagram'dan pm göndermiştir..

Güncelleme 2: arkadaşlarımı ekleyerek hesabımın çalındığını haber verebilmek için ek bir instagram hesabı açtım

kiratali

28.01.2021 02:17

Bu soru 1 kez yanıtlandı.

  • 28 Ocak 2021 09:26
    11

    Öncelikle geçmiş olsun. instagram'ın hesap çalınma işlemlerinde 2-3 gün süren bir inceleme işlemi oluyor ama bildiğim kadarıyla giriş yapılan ip adreslerinin değişmiş olmasından durumu yakalıyorlar ve çalınan hesabı eski sahibine geri veriyorlar. instagram'a hesabım çalındı kurmarmak istiyorum başvurusu yapmak için izlemeniz gereken adımlar:

    1. Telefon uygulamasından giriş ekranında giriş yapmak için yardım al (get help logging in) seçeneğini seçin

    2. Hesabınızın mail ya da kullanıcı adını yazın

    3. Alt kısımda need more help (daha fazla yardım lazım) linkine tıkladığınızda açılan seçeneklerden "hesabımın çalındığını düşünüyorum" seçeneğini bulun. buradan kendinize yeni giriş bağlantısı gönderebiliyor olmanız gerekiyor.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Çalınan instagram hesabı nasıl geri alınır?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.