5.00 / 1 oy

2021'de GP Türkiye'de Yapılacak mı?

2020 Türkiye GP'si pandemiye rağmen oldukça ses getirdi ve bu tür organizasyonlarla dünyaya daha fazla kendimizi göstermemizin olumlu olduğunu düşünüyorum. 2021 yılında ise GP takviminde Vietnam'dan boşalan Nisan ayı dönemi ramazana denk geldiği için ve Türkiye'ye gelecek yabancı turistlere alkol satılması istenmediği için GP'nin Türkiye'de yapılmayacağı gibi bir söylenti var. Bu konuda internette arama yaptığınızda bireysel görüşlerin ifade edildiği sosyal medya iletilerinden resmi açıklamalar bulunamıyor.

Formula 1 yıllardan beri ciddi bir kültüre sahip olan ve izleyicilerin pistlerin virajlarına kadar takip ettikleri inanılmaz bir organizasyon. 2021'de Türkiye GP'si olup olmayacağı ise umarım o dönem pandeminin de sona ermesi ile birlikte daha olumlu bir şekilde karşılanır ve ramazan olmasına rağmen de yapılır. Bu konuda olası açıklamaların ve gelişmelerin buradan takip edilebilmesi amacıyla bu konuyu açıyorum. Konu hakkında resmi bir açıklama ya da bir karar gören olursa buraya da yazabilirse çok sevinirim.

Korkut Kaya

18.11.2020 16:55

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
2021'de GP Türkiye'de Yapılacak mı?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.