5.00 / 1 oy

2020'nin en çok indirilen 10 ücretsiz bilgisayar programı

Artık birçok işimizi telefonumuzdan ve telefon uygulamalarımızdan çözebiliyoruz ama windows işletim sistemine ve bilgisayarlara olan ihtiyaç da halen devam ediyor. Akıllı telefonlar PC'lerin yerini alacak diyorlardı ama en azından benim için bu değişim uzun bir süre daha mümkün değil gibi görünüyor. Bilgisayarım için halen program araştırmaya ve güncellemeye devam eden birisi olarak tam tersi olarak da telefonumu yavaşlatmaması için telefonuma fazla sayıda uygulama kurmamaya dikkat ediyorum.

Bilgisayarıma kurduğum programlar konusunda seçici bir bilgisayar kullanıcısı olarak yıllardır kullandığım programların bile daha iyilerinin çıkıp çıkmadığını araştırırım. Yıllarca kullandığım BS Player'ı VLC Player'ı gördükten sonra bilgisayarımdan sildiğim gibi onun yerine gelecek daha hızlı ya da işlevsel bir program için de onu kaldırmaktan çekinmem :) Bu sebeple düzenli olarak internetten en sık kullanılan programları ve trendleri araştırmaya devam ederim.

Bu araştırmalarımdan birisinin sonucu olarak 2020 yılında internetten bilgisayarlara indirilen en popüler 10 programı da aşağıdaki gibi paylaşmak istedim, eğer bu programlar yerine alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz eski programlar kullanıyorsanız, siz de artık bu programlara bir şans verebilirsiniz bence.

Not: Bu 10 program arasında bir sıralama yoktur.

Not 2: Bu veriyi tek bir kaynak veremeyeceği için yaklaşık 10 adet program indirme sitesinin istatistiklerinden faydalandım ve ücretli programları listeye eklemedim.

Not 3: Pandeminin etkisi fazlasıyla belli oluyor indirilen programlardan. Uzaktan çalışmak için gerekli programlar tüm listelerde en yukarıda yer alıyorlar. 

1. VLC Media Player

2. Audacity

3. Google Chrome

4. CCleaner Free

5. Zoom

6. Spotify

7. Open Office

8. Dropbox

9. 7-Zip

10. TeamViewer

serseri0981

08.02.2021 11:10

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
2020'nin en çok indirilen 10 ücretsiz bilgisayar programı

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.