5.00 / 1 oy

Çocuklarda Kamburluk Tedavisi için Hangi Doktora Gitmeli?

Fazla oturmaktan kaynaklı omurilik eğriliği 10'lu yaşların başlarında çok dikkatlice izlenmesi gereken bir durum, çünkü ileride skolyoz gibi bir omurilik eğriliğine neden olabilir ve çocuğun tüm yetişkinlik dönemi boyunca da kambur olarak yürümesine neden olabilir. Sürekli olarak kambur durma, dik otur ve dik yürü uyarıları ise maalesef bir etki etmiyor ve en iyi ihtimalle 10 dakikalık dik oturma ile sonuçlanıyor, sonrası ise yine kaykılma ve kambur durma oluyor.

Postür bozukluklarının ileri yaşlarda ameliyat ile düzeltilmesine gerek kalmadan 10-11-12 gibi yaşlarda tedavi edilmesi için kayropraktik tedavisini öneriyorlar ama hangi şehirde hangi hekim kayropraktik uzmanı olarak tavsiye edilir gibi bir bilgiyi internette bulamadım. İstanbul, Ankara ya da İzmir olması fark etmez, kaç seans süreceğinin ve ücretinin de yine uzun vadeli faydaları göz önüne alındığında çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla çocuklarda kamburluk ve postür bozukluklarının tedavisi amacıyla tavsiye edebileceğiniz uzmanlar ve hatta uzmanlık alanları var ise buraya cevap olarak yazabilirseniz çok ailenin bilgi edinmek isteyip de aradığı bilgileri bulamadığı bir alan olduğunu düşünüyorum, kesinlikle çok faydası olacaktır ve belki insanları kırıkçı çıkıkçıya gitmekten de alıkoymuş olacaktır.

denizci73

14.11.2020 11:35

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Çocuklarda Kamburluk Tedavisi için Hangi Doktora Gitmeli?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.