5.00 / 1 oy

PDF Dosyasından İstenmeyen Sayfaları Kaldırmak

Çok sayfalı bir PDF dosyasının içinden bir ya da daha fazla sayfayı kaldırmak istediğimiz durumlarda artık bilgisayar için masaüstü programlara; telefon için de uygulamalar kurmaya ihtiyaç yok. İnternette çok kullanışlı, ücretsiz ve online araçlar var ve tüm pdf dokümanlarınız için bu araçlardan yararlanabilirsiniz. Bu yazıda paylaşmak istediğim online pdf aracı ise bir pdf belgesinin içerisinden istediğimiz sayfaları silmeyi sağlayan pdf2go.com sitesinin PDF Sayfa Silme Aracı.

PDF Dosyasından İstenmeyen Sayfaları Silmek

www.pdf2go.com sitesine girdiğinizde pdf dosyanızdan sayfaları kaldırmak ve sayfalar arasında yeniden sıralama yapabilmek için "Sort and Delete PDF Pages" aracını seçin.

pdf sayfa silmek

Aracın kullanımı oldukça pratik, içinden sayfaları kaldırmak istediğiniz pdf dosyasını sürükle bırak yaparak kutuya bıraktığınızda pdf dosyası iinternet sitesine yükleniyor ve size sayfaları silmek ve düzenlemek için kullanabileceğiniz araçlar ekranı sunuluyor.

pdf sayfa silmek sıralamakBu ekranda kırmızı çöp kutusu ikonuna basarak pdf dosyasından silmek istediğimiz sayfaları silebilir, sürükle bırak yaparak tekrar sıralayabilir ve döndürmek istediğimiz pdf sayfalarını ters ya da yan döndürebiliriz. Düzenlemelerinizi tamamladığınızda da yeşil save as ikonuna basarak Save edebilir ve ücretsiz olarak düzenlediğiniz pdf dosyasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

emeklimafya

20.06.2020 16:01

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
PDF Dosyasından İstenmeyen Sayfaları Kaldırmak

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.