5.00 / 1 oy

Once Upon A Time in Hollywood (2019)

Spoiler vermeden ufak tefek bir şeyler yazmam gerek bu film hakkında. Açıkçası 2019'un en merak ettiğim birkaç filminden birisiydi ve Quentin Tarantino filmlerinin özel bir fanı olmamın da bu beklentide etkisi vardır. Kadro deseniz zaten Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt yetmezmiş gibi Al Pacino, Margot Robbie, Emile Hirsch, Timothy Olyphant gibi isimleri de cast'e eklemişsin ve beklentinin artık hangi düzetde olduğunu bir düşün. Gel gör ki sinemada koşarak izlemeye gittiğim bu klasik olması gereken film bence olmamış :( imdb'de 8.1 puan nasıl o zaman diyorsanız bilemiyorum ama makyajlar, kurgu ve kostümlerden öte efsane olabilecek bir unsur göremedim ben filmde. Sanki bir modern bir Pulp Fiction olsun istemiş de olduramamış gibi. Sen anlamamışsın süper film diyen gömücüler gelmeden söyleyeyim, bugüne kadar binlerce film izlemişimdir ve sinema okuryazarlığı konusunda da iddialıyımdır.

denizil

24.08.2019 01:07

Bu soru 5 kez yanıtlandı.

  • 12 Eylül 2021 09:38
    6

    ne izledim ben şimdi diye kaldım film bitince, her filmin bir grafiği vardır ve ana konuya ek olarak ufak konular da film içinde zorluğa girer ve düğümler film sonunda çözülünce izleyici de mutlu olur. bu filmde herhangi bir düğüm, konu hiçbir şey yoktu. film ha başladı ha başlayacak derken bitti resmen.

  • 29 Mart 2022 15:57
    5

    yani sanırım çok derin bir film, kimse de sinema okur yazarlığına bk sürdürmemek için ben anlamadım diyemiyor ama bu filmi bu kadar güzel yapan şeylerin ne olduğunu ben anlamadım

  • 11 Temmuz 2022 14:19
    0

    herkes de filmin giriş gelişme sonuç kısmını beğenmemiş benim gibi, demek ki benim sinema okur yazarlığımda problem yok :)

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Once Upon A Time in Hollywood (2019)

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.