5.00 / 1 oy

Balkonda Çatlayan PVC Su Gideri Borusunu Tamir Etmek

Çatıdan gelen ve balkondaki her bir daireyi de gezen bir pvc atık su borusu var. Bu borunun bizim balkondan üstten aşağı geçen bölümü tam gece uyuduğum odanın yanından iniyor ve kelepçe ile tutturulmuş iki parçanın ortası tamamen kırıldığı için takır takır oynayarak en ufak rüzgarda bile ses yapıyor. Bu da sabaha kadar başımı koyduğum duvardan takır takır ses gelmesine neden oluyor.

Borunun tümünü değiştirmem mümkün olmadığı için bu iki kırık parçayı bir şekilde birbirine yapıştırarak oynamalarını engellemem gerekiyor. Sizce tutkal ya da sıcak silikon gibi bir malzeme ile bu yapıştırma işlemini yapabilir miyim yoksa bu gibi plastik yapıştırma işlemlerinde kullanılan daha profesyonel ve sağlam bir yapıştırıcı, tutkal vb ürün var mıdır? Tekrar tekrar kırılıp da hiç tutmaz hale gelmesini de istemiyorum. Bir kere koca tutkalı iyice boca edip bir daha ayrılamayacağı şekilde bu iki parçayı birleştirmem lazım.

yildirim

23.09.2020 21:53

Bu soru 3 kez yanıtlandı.

  • 9 Eylül 2022 22:09
    0

    ufak bir çatlak ise silikon sıkarak da günü kurtarabilirsiniz belki

  • 25 Ağustos 2022 03:31
    0

    silikon sıksanız yeter gibime geldi, eğer çok zor değilse pvc borusunu da şık olan yeni bir boru ile değiştirebilirsiniz çok para değil

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Balkonda Çatlayan PVC Su Gideri Borusunu Tamir Etmek

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.