5.00 / 1 oy

Bosch Temiz Ahşap Kesimi için Dekupaj Testere Ucu Tavsiyesi

İlk kez dekupaj testere satın aldım (bkz: Hesaplı ve Kaliteli Dekupaj Testere Tavsiyesi) ve neredeyse okumadığım forum, izlemediğim yerli yabancı dekupaj testere ve testere ucu videosu kalmadı. Konuyu özetlemek gerekirse bir çok farklı materyali kesme yeteneğine sahip olan dekupaj testerelerin kullanım amaçlarına göre farklı maddelerden ve desenlerden çok sayıda testere ucu modeli üretilmiş ve kendinize göre sizin ihtiyaçlarınıza en uygun olan testere ucunu araştırıp seçerek ayrıca satın almanız gerekiyor. Mesela ahşap, karbonfiber ya da metal yüzeyler için geliştirilmiş farklı uçlar var; bir de örneğin ahşap keserken hızlı kesim yapabilmeniz için özel üretilmiş uçlar (uç derken dekupaj testerenin ucuna takılan testere) var.

Benim ihtiyacım, en temiz ve pürüzsüz ahşap (çam, osb, mdf vb) kesimi olduğu için aşağıda fotoğrafını da paylaştığım gibi Bosch T308B modeli dekupaj testere uçlarından sipariş verdim.

bosch ahşap için dekupaj testere bıçağıbosch ahşap dekupaj testere bıçağı tavsiyeKesim sonuçlarından hiç fotoğraf çekmediğim için şimdilik fotoğraf atamadım ama ilk fırsatta kesim sonuçlarının pürüzsüzlüğü ile ilgili fotoğraflar da atacağım, sonuç olarak da eğer pürüzsüz ahşap kesimi için dekupaj testere ucu aruyorsanız tam olarak aradığınız model budur.

Aşağıdaki fotoğrafta Bosch PST 900 PEL dekupaj testerenin içinden çıkan Bosch T144D modeli testere ucu ile benim sipariş ettiğim Bosch T308B testere uçlarını ve kesim dişlerinin farklılıklarını inceleyebilirsiniz. Her ikisiyle de kesim yaparak ben de sık dişlere sahip T308B modelinin yavaş ama temiz ahşap kesimi için çok daha uygun bir testere ucu olduğunu denemiş ve teyit etmiş oldum.

bosch ahşap dekupaj testere ucu

vuuno

09.06.2020 13:04

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Bosch Temiz Ahşap Kesimi için Dekupaj Testere Ucu Tavsiyesi

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.