5.00 / 1 oy

Netflix'te Bedava İzlenebilen Filmler ve Diziler Neler?

Covid-19 salgını neticesinde pandemi döneminde bu süreçten en çok faydalanan firmalardan birisi bence Netflix olmuştur. Tüm dünyanın eve kapandığı ve zaman geçirmek için de Netflix içeriklerini izlediği ve Netflix'in de çok sayıda yeni aboneye ulaştığı bir dönem oldu bu. Netflix de yeni bir sürpriz açıklayacağını duyurmuştu ve bu sürpriz de bazı içeriklerin Netflix'te ücretsiz olarak izlenebilir olması oldu.

Stranger Things, Elite, Patron Bebek, When They See Us, Love Is Blind, Gezegenimiz, Grace and Frankie gibi dizilerin ilk bölümleri bu sürpriz ile birlikte ücretsiz olarak izlenebilir olmuş.

Netflix'te Ücretsiz İzlenebilen Filmler

Netflix, önceden çoğunu izlemiş olduğum ve oldukça da beğendiğim aşağıdaki filmleri ücretsiz olarak izlenebilen filmler arasına eklemiş.

- Murder Mystery

- Bird Box

- The Two Popes

 

Ücretsiz Netflix Filmleri ve Dizileri Nereden İzlenebilir?

https://www.netflix.com/tr/watch-free adresine girdiğinizde ücretsiz olarak izlenebilir Netflix içerikleri alt alta sıralanmış olarak karşınıza çıkıyor. İzlemek istediğiniz herhangi bir içeriği seçerek kayıt bile olmadan açarak izleyebilirsiniz.

asilkan

05.09.2020 00:05

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Netflix'te Bedava İzlenebilen Filmler ve Diziler Neler?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.